Fakülte yönetimimiz Eğridir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü’ne (SAREM) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 23.03.2018 16:18:10

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından gerçekleştirilmiş olan etkinliğin devamında ülkemizde sürdürülebilir su ürünleri üretimini geliştirmek için, her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak; su ürünleri sektörü ve paydaşlarına yönelik iç sularda bilimsel araştırmalar yapmak, su kaynaklarının biyolojik ve ekolojik özelliklerini izlemek amacıyla 1986 yılında kurulmuş olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirilmiştir. Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Celal ATEŞ, Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Ali GÜNLÜ ve Avlama İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Taçnur BAYGAR ile birlikte Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Şakir ÇINAR’ı makamında ziyaret ederek tesisi gezmişlerdir. Ayrıca Fakültemiz Ören AR-GE merkezinde işbirlikleri çerçevesinde yapılabilecek çalışmalar hakkında Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Şakir Çınar ile bilgi alış verişinde bulunulmuştur.