Fakültemiz Isparta’da düzenlenen “Kariyer günleri” etkinliğine katıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 23.03.2018 16:11:20

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nin 21-22.03.2018 tarihinde merkez yerleşkesi ve ilçelerdeki yerleşkelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği “Kariyer Zirvesi” etkinliği kapsamında SU ÜRÜNLERİ İŞLEME SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ konusu, alanında uzman akademisyenler ve sektör temsilcilerinin katılımıyla ele alındı.

Bu etkinlikte Fakültemiz, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Celal ATEŞ, Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Ali GÜNLÜ ve Avlama İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Taçnur BAYGAR’ın katılımlarıyla temsil edilmiştir.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Savaş yanı sıra, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat Ali DULUPÇU, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü (BSGM), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Destek Hizmetleri Koordinatörü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Isparta ve Afyonkarahisar İl Müdürleri, Isparta TKDK Koordinatörlüğü Uzmanları, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü (AKSAM) (Antalya),  Eğirdir SAREM  Müdürü, Fakülte Dekanları, öğretim üyeleri, Isparta ve Çevre illerin İçsu Ürünleri Üretici Birlik Başkanları, Özel Sektörden ise KILIÇ Holding, Şahlanlar Gıda san Ltd,Şti, Baysallar Alabalık, Özpekler Su Ürünleri, Yapağılı Su Ürünleri, HAT Su Ürünleri, Mühendisler Aquaculture gibi birçok firma katılım sağlamışlardır.

Kamu ve özel sektör temsilcilerinin bir araya geldiği bu etkinlikte, ülkemizde su ürünleri alanında faaliyet gösteren en önemli kuruluşlar ile önde gelen üniversitelerin temsilcileri bilgi ve tecrübelerini hem birbirleri ile hem de öğrenciler ile paylaşmışlardır.