Fakültemizde akademik kurul toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 16.03.2018 17:01:09

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı fakültemizde görev yapan tüm akademik ve idari personelin katılımı ile 16.03.2018 tarihinde saat 09:00’ da yeni Yönetimimiz eşliğinde Su Ürünleri Fakültesi Zemin Kat Toplantı Salonunda kahvaltılı bir organizasyon şeklinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantının açılış konuşmasında yeni Dekanımız Sayın Prof. Dr. Celal ATEŞ kendisinden bir önceki dönemde görev yapan eski Dekanımız Sayın Prof. Dr. Taçnur BAYGAR ile Dekan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ’ye teşekkürlerini sunarak kendileri için hazırlanmış olan plaketleri taktim etmiştir.

Toplantının sonunda tüm öğretim üyelerimiz dilek ve temennilerini paylaşarak Su Ürünleri Fakültemizin yeni yönetimine önlerindeki çalışma dönemi boyunca başarılar dilemişlerdir.