Üniversitemiz Gündüz Bakım Evinin minik sakinleri fakültemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 13.04.2018 11:13:37

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gündüz Bakım Evi öğrencileri Su Ürünleri Fakültemize bir ziyaret gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında minik misafirlerimiz fakültemizde hem eğitici hem de eğlenceli bir zaman geçirdiler.

Minik ziyaretçilerimize, Fakültemiz Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Gökçen BİLGE tarafından fakültemizin giriş katının zemininde bulunan 3 boyutlu ahtapot illüstrasyonu ile balina iskeleti tanıtıldı.

Fakültemizin minik misafirleri daha sonra Balık Müzemizi gezerek Doç. Dr. Gökçen BİLGE’den sularda yaşam ve deniz canlıları hakkında bilgi verildi.

Minik ziyaretçilerimiz daha sonra Su Ürünleri Fakültesi Akvaryum Birimini gezerek su canlılarını doğal ortamlarında ilgi ile gözlemlediler.

Fakültemize bu ziyareti gerçekleştiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gündüz Bakım Evi öğrencileri hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de uygulamalı bir biçimde sucul yaşamın önemi hakkında bilgilendirildiler.